AutoCare360 — usunięcie konta i danych
Masz prawo w każdej chwili zażądać usunięcia swojego konta oraz wszystkich powiązanych danych osobowych. Ta strona wyjaśnia, jak to zrobić i jakich danych to dotyczy.
Możesz również usunąć konto samodzielnie, bezpośrednio w ustawieniach Profilu w Aplikacji — bez konieczności kontaktu mailowego.
| Rodzaj danych | Działanie |
|---|---|
| Adres e-mail i hasło (zahaszowane) | Usunięte |
| Dane profilu (imię, telefon, adres) | Usunięte |
| Dane pojazdów, historia serwisowa, kosztorysy | Usunięte |
| Wiadomości czatu i zdjęcia z napraw | Usunięte |
| Dane diagnostyczne OBD-II | Usunięte |
AutoCare360 nie oferuje płatnych subskrypcji ani zakupów w aplikacji, więc żadne dane rozliczeniowe nie są przechowywane.
Usunięcie konta jest trwałe i nieodwracalne. Po usunięciu konta stracisz dostęp do historii serwisowej pojazdów oraz wszystkich danych zgromadzonych w Aplikacji.
Ostatnia aktualizacja: 1 czerwca 2026 r. · AutoCare360